About

Pappan som bloggar. Igen! Skriver mest om kidsen, det är liksom själva poängen med bloggen, men det trillar in ett o annat övrigt blaj också.

Vi bor i ett litet radhus i Skåne och är nog så mkt medelsvensson vi kan bli men utan hund och utan volvo (men hade gärna haft en om den där jäkla V75-raden kunde sitta nån jäkla gång). Dom som figurerar i bloggen är

 • Storasyster – född nov 2006, en oftast glad skit som hittar på mycket hyss och har sköna (?) humörsvängningar
 • Lillebror – född feb 2009, också en glad kamrat som ömsom tuktas, ömsom älskas av sin storasyster
 • Mamman/Sambon – född andra hälften av 70-talet, en härlig figur som jag tycker mycket om. Hon gillar Norrland, surströmming och facklitteratur (det sista är en bra ursäkt för att gå och dricka vin på ”bokklubben”)
 • Pappan (jag då) – född första hälften av 70-talet, är egentligen ingen extrem sportfåne (har snarare komplex över min fotbollspelare-okunskap) men både fritid och jobb har hamnat där. Trivs fantastiskt bra med att vara pappa.

Den här bloggen är uppföljaren till en annan blogg som av någon märklig anledning hade skrämmande många läsare (ja inga blondinbellasiffror då men uppemot 20 000 besök på en månad när det var som värst). Den fick också pris på nån mammasajt och det blev artikel i en föräldratidning osv osv, alltihop tog skruv på ett sätt som kändes overkligt. Dessutom var den inte skyddad på något sätt, namn och bilder låg ute till allmän beskådan. Kort sagt – jag hade ingen som helst kontroll och det kändes skitkonstigt.

Så nu hoppas jag på att fortsätta ”dokumentera” som är själva syftet och hellre ha färre läsare som känns trygga och trevliga. Därför skyddar jag det mest privata (ffa bilder) men du är hjärtligt välkommen att maila om ett lösen, särskilt om du själv har en blogg som jag kika lite på, så kan vi snarare vara bloggpolare än ha ett apan (jag då) VS dom andra förhållande.. Av samma anledning är också kommentarer extremt välkomna!

Jag gillar dessutom att få tips om bra skrivna bloggar så skriver du en blogg – in i kommentarerna och lämna spår efter dig.

Maila på pappan2[A]speedymail.org

7 svar till “About

 1. pappabloggen2

  Tack, tror jag..

 2. Hej!
  Jag heter Caroline Stenman och jobbar på Debatt, SVT. På torsdag har vi ett program som handlar om hur barn exponeras i media. Jag surfade runt på olika bloggar och hittade din. Vi söker folk till publiken, gärna som tycker något i frågan. Hör gärna av dig så berättar jag mer.
  Hälsn Caroline

 3. Hej! Ja, jag har väl inget vettigt att bidra med egentligen, slösurfade och kom in på den här bloggen randomly. Ville bara säga att du verkar leva ett skönt och bra liv och att ni verkar vara bra föräldrar. Kram från längre upp i Sverige

 4. Informatören

  Hej,

  Jag jobbar som inforamtör i en mellanstor kommun i Sverige. Jag har fått i uppdrag att dra igång en informationskampanj som syftar till att få fler kommunanställda pappor att vara föräldralediga. Jag vill göra ngt sng/skoj/annorlunda/ball som får fler killar att vara hemma med sitt/sina barn. Har du tips & idéer? Vad får en kille att vara hemma? Givetvis kan jag tipsa om din blogg, men kanske krävs det något mer….Tacksam för svar!

 5. Hej Pappa:n!! Jag och min man,eller jag kan jag väl säga,har en blogg som jag använder som min ventilering mot yttervärlden! Vi har en son på snart 1 år,och jag går hemma på dagarna och stövlar på! Blir inte så mycket ut och ränna,då man bor uppe i ”lappmarken” (norrbotten) med den här kylan! 😀
  Alltid kul att läsa om andra ”70-talister” som har barn i samma ålder!
  Vill du,så kika gärna in hos oss!….och som du skriver…kommentarer är alltid välkomna! 😀

  Ska kika runt lite på din blog nu…
  /Annelie

 6. pappabloggen2

  Välkomna in i värmen 🙂 Kul med nya bekantskaper! Kikar in hos er också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s