tag en..


..söndagkväll och två slitna småbarnsföräldrar mitt i ett magsjukeinferno (inferno är väl lite att ta i men tyckte det lät bra).

Lägg till lite schysst sydafrikanskt rötjut, några bra ostar, lite frukt och robinson samt stjärnorna på slottet på respektive web-play-sajt på en laptop på soffbordet. Och framförallt två lugnt sovande kids och lite hålla handen. SÅ avslutar man en helg på rätt sätt! 🙂

För övrigt är det ju lyx att se tv4 på sajten, man slipper ju 30 min reklam och ser 60 minuter innehåll (well) och blir en lyckligare (well) människa.

3 svar till “tag en..

  1. Åh, vilket härligt sätt att sluta kräkshelgen på! Vi avslutade den med en gnällig sjukbebis och ett småsurt bjäfs om vilken film vi skulle se. (Maken vann, det blev Falk och jag spelade demonstrativt scrabble på laptopen tills han somnade och jag kunde återta tv:n…) Byta?

  2. Webb-TV FTW!! Vad ska man med hdtv och sånt tjafs jämfört med möjligheten att se vad man vill när man vill? Här har vi i princip två laptops på matbordet, igång konstant. Hur ska man göra när barnen blir äldre?
    -”Nä du får inte surfa när du äter!”
    -”Men ni gör ju det!”

  3. Schysst avslutning. Vår slutade ungefär likadant fast utan magsjuka och med en av Harry Potter-filmerna snurrandes. Söndagar är en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s