lyckligt sliten


Här kommer en uppdatering från en patetiskt sliten men lycklig pappa som räddat dagen med mer än en kopp starkt kaffe.

Kvällen hemma med vår nyfunne barnvakt (via barnpassning.se som inte är en snygg men klart användbar sajt) funkade perfekt. Storasyster verkar ha haft hur kul som helst när hon och barnvakten pysslat, sett film och mumsat en massa godis. Lillebror verkar också ha haft det bra och somnade lite senare än vanligt men dock – han somnade vilket vi var lite oroliga för att han inte skulle. Barnvakten är drygt 20 och har en massa erfarenhet som au pair mm. Hon kändes både barnkär och samtidigt proffsigt inställd till uppdraget.

Vi hade en idé om att troligen komma hem vid 1-snåret men den fantastiska disputationsfesten hade låånga tal. Tjugo i 1 dracks det fortfarande kaffe och halv 4 fick jag ett sms från barnvakten som var orolig att det hade hänt oss något.. Då hade vi förstås hört av oss innan och var på väg hem med danströtta ben.

Klockan 11 (!) väcktes jag av storasyster, tack för den osannolika sovmorgonen! Båda barnen var uppenbarligen också trötta.

Vilket lyft det känns som att ha hittat en trygg o bra barnvakt, vi har ju inga mor- eller farföräldrar nära och det känns inte helt hundra att alltid förlita sig på goda vänner.

Annonser

5 svar till “lyckligt sliten

  1. Strålande! Då vet man vart man ska söka då!

  2. Tack för tipset, här är en till som inte har släkt på så där jättenära håll i huvudstaden 😀

  3. Vad bra att var så lyckat, både festen och barnvakteriet!

  4. Vad härligt! Jag tycker ni förtjänade en lyckad och avkopplande utekväll! Och lyxig sovmorgon!

  5. pappabloggen2

    Ja det var en bra sak det där med barnvakt, fattar inte att vi inte satsat tidigare (eller jo eg vet jag varför, lillebror har varit för liten).

    Peter/Camilla; berätta gärna om ni testar, nyfiken om vi hade tur eller om det är nåt som funkar allmänt. Jag skickade mail till 3 och fick lika många minst vettiga svar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s