som ett brev på posten


..så var det ju lillebrors tur att drabbas av magsjuka. Dock, och nu skall gudarna o ödet verkligen ha klart för sig att jag inte ropar hej, verkar det som att han inte drabbats lika hårt och kanske redan efter nåt drygt dygn är på bättringsvägen. Dessutom har sambon svårtydda känningar, kan se framför mig hur vi båda deckas o turas om med kids o toabesök.. Men det har inte hänt än och Storasyster verkar helt återställd. Vi överlever nog hur som helst.

UPDATE: skrev det ovan, precis innan sänggång, 2 timmar senare bröt det loss på allvar för Lillebror… Surprise. Sambon mår sämre också.. ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG utmana ödet!!

För övrigt leker livet i kylan, Skåne är vackert i gnistrande snö, en försenad julkänsla som jag slås av varje gång jag tittar ut. Tror ändå att granen åker imorgon. Är fortsatt glad för den men är sugen på att komma vidare, bättre att klippa av förhållandet medan det fortfarande är fint, dumt att skapa negativa minnen..

Annonser

4 svar till “som ett brev på posten

  1. Åh, magsjukor är ett vidrigt gissel! Hoppas att lillen inte blir alltför dålig och att du och sambon klarar er! Stor kram

  2. Men fy f-n… era stackare! Må ni vara klara med er dos för 2010 sen.

  3. Usch då, hoppas ni ändå kryar på er relativt snabbt!

    Vår gran får också åka ut idag 😦

  4. pappabloggen2

    hmm, lillebror lite piggare idag men som sagt, tar inget för givet. Sambon är dassig värre o undertecknad känner tydliga (inte så positiva) tendenser.. men som sagt – maginfluensa är trist men man överlever, bara att härda ut, passera o bli frisk.

    Granen fick respit pga sjukdom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s