nattlig charmör


Storasyster (lite drygt 3 år) kan verkligen vara både charmig och… ja, motsatsen. Trotsåldern är kommen med all önskvärd tydlighet och vi kan gräla ordentligt, särskilt när hon testar oss genom att vara lite väl våldsam mot Lillebror eller kastar fulla tallriken genom hela köket.

Men på natten! På natten finns bara charmtrollet och hon är så söt att man skulle behöva ett hjärta av granit för att inte smälta (varför man nu skulle vilja undvika det). Jag sitter ganska ofta uppe sent, antingen för att jag har något ”viktigt” att göra på mailen, fejjan, bloggen osv etc eller för att ta dom första ”stötarna” med Lillebror och har då inte sällan nöjet att se henne komma stapplande ut från sitt rum och med väldigt försiktig, nästan ledsen röst fråga ”får jag komma in till stora sängen?”. Vilket hon såklart får.

Andra gånger vaknar hon till, är törstig och frågar med samma försiktiga röst om hon kan få vatten och mjölk. Vet inte varför men någon gång för ett bra tag sen så blev det den enda tänkbara kombinationen på natten; ett litet glas mjöl och ett litet glas vatten. Sen är hon nöjd och somnar om bums.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s