experimentarium


Idag var vi med farmor och firade tidig 60-årsdag på experimentarium i Köpenhamn. Vi hoppades hitta några bra saker för en nybliven treåring. Oj vad fel vi hade. Det fanns inte några bra saker utan  massor. Storasyster hoppade runt från den ena ”attraktionen” till den andra en hel dag. Hon har egentligen slutat med vila under dagen men minuten efter vi gått ut genom dörrarna sov hon som en stock. Kort sagt – rekommenderas starkt för den som har vägarna förbi Köpenhamn, kanske särskilt på vinterhalvåret då riktigt bra inne-barn-aktiviteter inte är det lättaste. Dessutom medryckande för vuxna, otroligt nöjd men mina 54 cm i stillastående jämfota hopp i den digitala höjdhoppsmätaren.

Som grädde på moset, försäljningen av årets julebryg hade startat.

4 svar till “experimentarium

 1. Hej
  Vill tipsa dig om att nu finns det en topplista för pappabloggare även här: http://www.pappabloggare.se Jag hoppas att du också vill bli en del av alla tusen bloggande pappor runt om i landet.

 2. Låter ju otroligt, inte ditt jump då utan besöket…Vi har varit på väg flera gånger, aldig kommit riktigt fram och antagligen hinner vi inte under hemresan till jul heller. Så, kanske nästa höst/vinter.
  kram

 3. Kan tipsa om Tom Tit Experiment om ni är i Stockholmsområdet också! Något för ALLA åldrar!

 4. pappabloggen2

  vad ju värst vad det duggar tätt om pappablogglistorna nu då..

  Nina – men det ligger ju kvar o det är värt att vänta på!

  Anna – Kanon, skulle kunna vara kul att göra en Sth-utflykt även om det inte är sommar o då känns det bra att kidsen får glädje av det, dom med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s