Salem Al Fakir


salem al fakir mejeriet

Det är inte ofta jag och sambon hittar på barnfria äventyr men tack vare goda vänner firades sambons födelsedag igår (ett par veckor sent) med restaurang och sen konsert på mejeriet i Lund. Salem Al Fakir* var en chansning, vi var inte säkra på att vi skulle känna igen mer än ett par låtar men det visade sig att Salem har många sköna låtar som känns bekanta från radio. Dessutom är han en härlig gubbe – personlig, ärlig och full av tokpositiv energi. Bäst på kvällen var en icke skivsläppt låt (missade namnet) med bara Salem och en gitarr. Roligast var när han berättade om hur han två gånger fått hjärnsläpp när han spelade en Peter-Gabriel-låt för Peter Gabriel och sen fick hjärnsläpp minst tre gånger när låten spelades igår.

* prova länken, en ny spotify-variant – Grooveshark. Man behöver inte ha en inbjudan eller ens ett konto. Dessutom spelas låtarna direkt i webläsaren utan extra program. Tror dock att det är ett smalare utbud men det kanske ändras med tiden.

2 svar till “Salem Al Fakir

  1. När jag såg Salem live var det sömnpillervarning. Drygare och mer oengagerat har jag sällan varit med om. Men kanske värt att testa igen nu då!

  2. pappabloggen2

    Oj, ja det var det verkligen inte tal om i fredags. Jag gick ifrån spelningen med minst trippelt mer energi än när jag kom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s