stop n grow och mutor


stop n growVilken pärs det här blev då! Två föräldrar med lite dåligt samvete lägger sina pannor i djupa veck över detta finger-sugar-problem. Vet inte om man bör ha dåligt samvete men när man blir tagen på sängen med fakta om att man missat att ens barns tänder är på väg mot något olyckligt så blir det lite så.

Räligt nagellack (stop n grow) har inhandlats och testats med ganska gott resultat. Fingrarna slinker in i munnen en stund då och då men efterföljs följdriktigt av ett par minuters spott och fräs.

Kära sambon är listig och hade under dagen inhandlat en present som överräcktes på kvällningen tillsammans med floder av beröm om hur duktig hon varit som inte sugit så mycket på fingrarna (vilket är en sanning med modifikation men kan s.a.s. kanske bli en självuppfyllande profetia).

Det här lär bli en långkörare. Söker fortfarande tips, råd och erfarenheter??!

Annonser

2 svar till “stop n grow och mutor

  1. Hade detta sugapåfingrarproblem när jag var liten, stopp-och-väx blev faktiskt lösningen för mig, samt fingervantar(!) då fingrarna gärna åkte in i munnen då jag sov, och det var bättre att vakna av det luddiga blöta och sen kunna somna om, än att ha den där smaken i munnen för ett bra tag framåt…

  2. pappabloggen2

    hmm, fingervantar, där har vi ett bra o intressant förslag!! tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s