suck


Danskjävlar. Så, nu snackar vi inte mer om det.

Fö ytterligare en bra dag för mig och storasyster i vårt korta lilla äventyr som, jämfört med normalläget, minifamilj. Började med bollförskolan och sen en sväng på stan för lunch (lyckades övertyga mig själv att det var ok att gå på Mc D för att och trots att det var barnboksutdelning med barnmenyn, väldigt ambivalent känsla det där). Lyckades också låta mig övertalas av Storasyster att köpa jordgubbar på torget. En ask för 30 riksdaler som smakade lika mycket jordgubbe som en halv liter vatten..

Kvällen avslutades med en fantastiskt trevlig kväll hos goda vänner vars ena pojke är Storasysters absoluta idol. Inte med den största möjliga ansträngningen kan man göra en kväll bättre för henne än om hon får träffa honom. När vi rullade hem med barnvagnen låg hon och mös och sa ”Pappa… det var väldigt roligt hos X [pojken/familjen vi besökte]. Det värmer i hjärtat att höra sina barn uttrycka innerlig lycka.

Väl hemma tog den sena timmen, all lek och sockerdalen ut sin rätt (det inmundigades helt oförsvarligt stora mängder gotter under kvällen) och hon somnade nästan medan tandborsten fortfarande var i munnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s