pappaledig på fel sätt


På väg mot tre dagars jobbkonferens i Nynäshamn, där den här stollen (: för övrigt bor. Tyvärr brukar det inte bli mkt tid över på dom där konferenserna annars skulle man gått med honom o hejat fram hans bottenlag DIF till en kvalplats.

Jag är alltså ledig från uppdrag: Pappa! Älskade sambon får dubbellägga, dubbelmata, dubbelbyta, ja extra allt alltså. Men det är trist mer än på ett praktiskt plan även om det bara handlar om ett par dagar. Kommer helt enkelt att sakna min lilla familj. Väldigt mycket.

3 svar till “pappaledig på fel sätt

 1. antar att ni kommer vara på utsikten eller havsbadet säkert.. nynäshamn har inte speciellt mycket att erbjuda om jag ska vara ärlig, men om du får tid över rekommenderar jag nog hamnen om något är öppet där såhär års..^^

  Hoppas ni får det trevligt här uppe iaf, om ni kommer från stockholm och så får ni åka nya motorvägen som öppnades igår^^ dock är den inte riktigt klar.. fan va viktig information!

 2. pappabloggen2

  Utsikten, absolut, helt ok ställe. Inte hunnit se ngt mer. Nu lite nattapass med sömnproblem dock.. Motorvägen va ju kanon o ni har ett sjukt roligt par kommunalråd som var o sa hej till oss, Ilja o Leffe – vilka goa gubbar!

 3. Ilja är älskad av alla i Nynäshamn, men tror han ska sluta i årsskiftet..
  Men kul att du ändå verkar överleva dom här dagarna här uppe.
  Själv så sitter jag och jobbar natt efter natt just nu, sååå jävla tråkigt!

  men men..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s