återhämtning


Efter att ha blivit lite tuff mot lillebror i natt (inte inte inte plocka upp och trösta, bara vara nära o prata lugnt) så slocknade han på allvar vid halv 3 och förutom en matning vid halv 7 så sov han till HALV TIO! Shit pommes som dom säger.

Sol och fantastiskt skönt väder idag, rena högsommaren i slutet av september, tack för det. En sväng till tippen för att bli av med resterna från förrådstömning och loppis. I förrådet är det numera risk för agorafobi vilket var ganska oväntat med tanke på att man inte ens kom in förut.

Sen en sväng på bakluckeloppis (bilder) för att fylla på tomrummet i förrådet.. Men fantastiskt mycket bättre att köpa barnböckerna där för en tiondel av priset. Säsongens sista (?) mjukglass blev det också tid för. Och nu är det dags för säsongens sista (?) grillning i sol och med ca 20 grader på termometern. [update – damn, grillade burgare är gott!)

Förresten; släng gärna in bra tips om sova-hela-natten-för-nybörjare i kommentarerna – även om det känns som vi var nåt på spåret i natt så är det knappast dags att ropa hej,

Annonser

2 svar till “återhämtning

  1. asch, min bästa är ju samsovning. det rockar!

  2. pappabloggen2

    100% rätt men det är lite trångt som det är + att mamman gärna vill avveckla amningen så smått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s