premiär


För lillebror i egen säng i eget rum ikväll. Spännande värre. Tre besök än så länge (kl 01) men han verkar iaf inte totalprotestera i sin nya lya. Som f.ö. är en hyffsat mysig fd tvättstuga som dessutom fungerar som arbetsrum/förvaringsrum mm. Vi behöver mer plats!

Din lille rackaren har som parentes lagt till sig med ett obeskrivligt skärande skrik på sisådär 250 decibel. Han ger ifrån sig ett sånt (eller oftast flera) när han är sur, ledsen, glad, hungrig, kissig i blöjan, uttråkad, förvånad, frustrerad osv. Dvs mest hela jäkla tiden. Någon i familjen förslog att alltid ha en sprayflaska med kallt vatten nära till hands. Är det en laglig form av uppfostran??! Om inte vad kan man (uppriktig fråga) göra för att minska denna skrikarglädje??

Som ytterligare parentes kan nämnas att han ofta är frustrerad nuförtiden (så då skriker han alltså..). Han vill så oerhört gärna kunna krypa, står på alla fyra och… ja gungar fram och tillbaka är väl en finare formulering än den som först flög in i skallen. Ser väldigt roligt ut. Han ger det fyra sekunder (!) och faller pladask på golvet och ja, ni vet – uttrycker sitt missnöje.

Annonser

3 responses to “premiär

  1. Här lärde sig dottern krypa för ett par veckor sen. Och innan var hon också extremt frustrerad, ville så gärna och övade och övade men la sig ofta platt på mage och var arg. Men när hon väl lärde sig så blev hon en oerhört nöjd bebis, leker och kryper runt hur länge som helst.

  2. Vadå, tycker de att ni ska spraya honom med vatten när han skriker??? 🙂

  3. De blandar inte ihop honom med en katt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s