Malmö Folkets Park


Ibland blir man glatt överraskad av att ta kål på sina egna fördomar. Jag har länge trott att Folkets park i Malmö var ett rätt dystert ställe som knappast skulle kunna ge mersmak. Så var det ju när jag bodde i Malmö ett par år. Men det var nästan 30 år sen…. (oj, skrev först fel o skrev 20 år sen – tiden går när man har kul).

Vi har tidigare varit på barnloppis i parken (flera gånger) men då tar den verksamheten helt över och man märker inte så mycket av det övriga utbudet (eller kanske – man orkar inget mer). Idag var vi på en rolig föreställning med clownen Jumping Joe som gjorde allt rätt för att underhålla barnen. Han trollade, spexade och engagerade. Alldeles ypperligt.

Både före och efter föreställning tog vi oss tid att undersöka resten av parken. Några karuseller, minizoo och ponnyridning blev det till idag. Storasyster älskar klassiska hästkaruseller som går runt i lugn takt och bara är vacker så lyckan var stor när vi avslutade med just en sån åktur.

Så är du med barn på sommarbesök i Malmö och vill vara säker på att bjuda kidsen på en bra dag – åk till Folkets Park! Det kommer dessutom inte gräva ett jättehål i din plånbok. Entrén till parken är fri, vår föreställning idag kostade 25 kr och karusellerna kostade 12 respektive 24 kronor (finns nog några som är lite dyrare, åkband 195 kr).

hastar

hast

Annonser

One response to “Malmö Folkets Park

  1. Reklamkampanj för vad? 🙂 Veterantouren? Tennis är en kul sport, det ser ju inte så svårt ut på tv:n men det är svårare än man kan tro…men väldans mycket roligare också…

    Vi kommer till Sverige om en liten, liten vecka. Hoppas vi får till det med en träff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s