seasons greetings


Glad midsommar! Hoppas vädret slår om och hoppas det blir en trevlig tillställning oavsett vilket!

Själv planerar jag att fira med förvirrade vitryska och serbiska journalister och fotbollsscouter fram till kvällningen o sen förhoppningsvis få lite kvällssol till sill o kanske en liten nubbe tillsammans med familjen, helst på trädäcket!

829745_50057246

Så här kommer det garanterat att bli en massa år framöver, längtar redan! Long gone är nog midsomrarna som avslutades med att man packade in sig med 6 kompisar i en minitaxi för att missa sista dansen på nån kasedans vid nån hamn nånstans. Lika bra kanske.

Annonser

4 responses to “seasons greetings

  1. Haha det jag saknar allra minst är när man sedan skulle SOVA i den där minibussen (inte taxi utan någon lånad fallfärdig historia) med en massa människor med andedräkt som skulle kunna fälla ett träd. Nej kalla mig tråkig men sängen har aldrig känts skönare än just midsommarnatten sedan man blev lassgammal och med familj ;). Hoppas att nubben på trädäcket smakade extra gott efter ditt slit! Kram på hela familjen /M

  2. Hos oss tog Leo en varm välling och hans pappa en kall öl i soffan framför Kalle Anka medan hans mamma jobbade helg. Vuxenpoäng till max! Ha en bra sommar (Imorgon kommer Leo och jag på semester till Skåne för att under en vecka se så ni sköter er). // Leos pappa

  3. Es M; nä, det finns en tid o plats för allt! Blev nubbe hos prällen, nån sorts spontanmidsommar som blev supertrevligt. Ni också hoppas jag!

    Ls P; Välkomna, håller oss i skinnet!

  4. Hehe, det blir kanooon med en massa dans runt stången och små grodorna framöver 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s