fotbollsarena med kiosk


Idag efter att regnet äntligen hade gett med sig och det torkat upp lite spelade pappa och storasyster fotboll och handboll på nya trädäcket. Sen byggde vi kiosk av brädstumparna, den som ville köpa en korv fick 40 kronor för besväret. Mycket bra kiosk! Och en oväntad men positiv sida av bygget – en skön lekplats.

Lillebror hänger mest med mamma och äter. Och äter. Och äter. Förmodligen ibland mer för att det är tryggt och mysigt än för att han faktiskt är väldigt hungrig. Nappförsök pågår men bortsett från några nyfikna sug är det oftast så att nappen flyger ut i en snygg båge – precis som storasyster gjorde (sen blev hon pek- och långfingersugare, ett tillstånd som fortsatt gäller).

Lillebror skall f.ö. få en officiell pappa på fredag. Skulle ju vara konstigt om den där sovjet-byråkratin inte gällde också för andra barnet men samtidigt.. det var ju så dumt och fånigt första gången, måste vi verkligen göra om det?! Well well.

Annonser

One response to “fotbollsarena med kiosk

  1. Jag var rätt säker på att den kommentaren skulle komma av någon, det översta där det står Wilma har hon inte skrivit helst själv, men det är ju ändå ett Wi som står där under och det har hon gjort själv 🙂 Men självklart är hennes pappa en stor talang, jag har ju faktiskt en dröm om att bli journalist, eller hade iaf.. hoppas ni har det bra där nere i zlatanland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s