du söpt?


  • Om man kommer in svettig från en runda i joggingskorna (jo det händer faktiskt)
  • Om man kommer hem trött från jobbet
  • Om man bara varit ute o fixat nåt med bilen…

..så kommer frågan ofelbart från storasyster; Du söpt??* Lite gulligt men lite småsorgligt också – när slog kapitalistspöket sina labbar om vår tvååring? Svaret är iofs rätt uppenbart – det hände ungefär när sockermonstret hittade in i hennes liv (tycker som sagt att det är helt absurt att det är lagligt med lösgodis i knähöjd).

F.ö. var vi (jag och storasyster) och sponsrade en annan stackare till kapitalist som ju går på knäna (eller inte) nu i pirattider.** Vi såg Pettsson och Findus som var en ganska skön historia. Snällt och mysigt med några sköna tokerier som kidsen skrattade gott åt, kanske aningen för lång för en tvååring. Men den stora grejen är såklart spänningen med att gå in i en stor biosalong, ljuset släcks, popcornen är varma och förväntningarna är på topp. Riktigt skön upplevelse som man ju kommer ihåg från sina egna första biobesök.

*Vad har du köpt?
** 170 pistoler för 1 vuxen + 1 barn på barnbio är om inte ett rån så iaf ganska hutlöst av SF

Annonser

One response to “du söpt?

  1. Antar att du läste rapporten som kom härom dagen om att 2-åringar som äter godis? 😉 Men jag hoppas ni inte återfinns bland de 14% föräldrar som inte hjälper sina 2-åringar med tandborstningen! Helt sjukt! Tror folk att ungarna ska lära sig och få in vanan av sig själva??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s