Känslomässig ekvation


Har funderat en del på hur det blir när man går från ett till två och sen kanske fler barn. Först tänker man ju att det måste vara omöjligt att älska de efterföljande så mycket som det första (den kärleken är ju obekrivligt stor) men sen ser man ju på exempel runt omkring som klart bevisar motsatsen, inga känslor minskar och syskonen har sin särprägel som de älskas för. Precis lika mycket.

Men! Hur blir det med tiden och upplevelsen och de små detaljerna? Bara en sån sak som att; kommer det bli lika många fina foton i alla möjliga och omöjliga lägen och vinklar?! Ett kanske fånigt men ändå på nåt sätt mätbart bevis. Och kan man verkligen fortsätta att se ”ettan” lika bra och mycket som tidigare, när det finns en ”tvåa” som måste få uppmärksamhet all vaken tid?!

Men som med alla övergångar från det ena till det andra så brukar man ju hitta in i det nya och se storheten i just den tiden. Och så sitter man och kikar nostalgiskt på bilderna från förr..

Annonser

5 responses to “Känslomässig ekvation

 1. Det blir säkert en lagom skörd med foton istället. Kan tänka mig att nu för tiden, med digitalkameror, så blir det ett antal tiotusentals foton och föräldrarna kan inte med att radera ett enda.. 🙂

 2. pappabloggen2

  mm ligger nåt i det.. men det SKALL ju vara rättvist?! (:

 3. Väntar ni en till liten, eller är det bara en anekdot?
  Spännande annars:)

 4. pappabloggen2

  BARA en anekdot???! (:

  Men jo det är väl nåt litet på gång kanske.. ganska snart tom.

 5. Åh vad kul med en liten till! Synd att du har lösenord nu…fast samtidigt förstår jag:) Lycka till nu och hoppas att du kan uppdatera lite för oss utan lösen om hur det går.

  /Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s