Tummarna loss


nåja..

nåja..

Ikea igår. Och det blir ju aldrig en normal upplevelse. Vi kom för en gångs skull i ganska god tid och resonerade att det är en bit kvar till löning i årets tuffaste månad, det borde inte vara hysteriskt mycket folk. Och faktiskt det gick att få en plats på familjeparkeringen och inne på varuhuset var det ganska luftigt. Vid halv 12 gick vi till restaurangen och stod inte i kö i en halvtimme och behövde inte tigga platser av några som ätit upp, druckit kaffe och bjudit sina barn och sig själva på dubbla barnglassar. Jag provade för övrigt århundrats minst välsmakande maträtt (vi jobbar hårt här hemma med att ”äckligt” inte ingår i vårt språkbruk, med det var precis vad det var). Så undvik Kikärtsgrytan! Det var så illa att jag fick gå och be om att få byta mot en gulaschsoppa. Som givetvis var om möjligt ännu vidrigare. Slutade med att jag åt mig ”mätt” på rivna morötter. Tillbaka till tråden.. en kvart senare dök dom upp – dessa sjuka horder av människor. Jag fattar inte var dom kommer ifrån. Plötsligen var det klaustrofobisk i vartenda hörn. Jag begåvades tom. med en ryggtackling av någon gubbe i dålig mental balans som tyckte att jag stod i vägen för honom. Å andra sidan får man nästan ha förståelse för att folk inte agerar helt rationellt under dom förutsättningarna.

Hur som helst – efter att ha sovit på en helt missanpassad variant i flera år (!) är vi numera lyckliga ägare av en riktigt fin säng med en resårbotten som inte fungerar som hängmatta.

Får avsluta i fin stil med ytterligare lite gnäll på IKEA. Med tanke på hur mycket övning dom får och hur bra betalt dom tar – hur svårt kan det vara att skapa en fungerande transportservice?? Det är illa nog att de inte kan precisera tiden på mindre än 4 timmar när, de lyckas inte ens hålla den. Och det helt absurda… igår kom de 1,5 timme för tidigt!

Annonser

One response to “Tummarna loss

  1. Trodde också att det var smart att gå några dagar före löning men tydligen har Ikea ungefär lika mycket kunder vilken dag som helst i månaen nu för tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s