Changeling


changeling_4_1024Var på bio igår! Bara en sån sak! Tror faktiskt inte att vi har varit på bio sedan vi blev föräldrar för drygt två år sedan. Bio är riktigt skön avkoppling – man sitter bra, ingen reklam (dvs när filmen äntligen drar igång) och ffa det är ingen/inget som stör (om man inte har otur med den övriga publiken).

Vi såg Changeling som är mycket bra! Clintan är vass som regissör och Angelina Jolie var långt över förväntan. Storyn, som ju nog engagerar alla men inte minst föräldrar, är helt sjuk och en ”true story”. Märk väl inte ”based on a true story” vilket är häpnadsväckande om det stämmer.

Gå och se den! Du kommer inte bli besviken.

Annonser

2 responses to “Changeling

  1. Spännande! Jag vill lätt ha lösenordet. Om det är okej förstås ;). Skulle precis länka till dig från min sida men jag antar att det inte är lönt då. Hoppas att allt är jättebra med er och att J och Bertil mår toppen ;). Vi kan väl ses snart? Stor kram M

  2. Jag har lite svårt för Angelina men filmen verkar onekligen bra. Läste dock en recension som menade att filmen vunnit på om mamman spelats av någon mindre känd person.

    Kan rekommendera Benjamin Button! Både jag och sambon grät floder dock så bäst att ha flera paket näsdukar på lager!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s